17 éves rockerlány hol találhat a stílusához illő sapkát?
red4me, ezen hangosan felröhögtem. XD
Amúgy kérdező, attól függ, hogy neked mit jelent a stílusodhoz illő sapka.
Az a komment azóta ki lett törölve, de az volt benne írva, hogy vegyél egy cuki rózsaszín sapkát, és írd rá fekete filccel, hogy AC/DC. :D
Amúgy van egy hasonló öltözködésű ismerősöm, neki fekete zsáksapija van, vagy hogy hívják azt.
jah, értem, nos cuki rózsaszín sapija a húgomnak van, csak AC/DC felirat nélkül :)
azok a sapkák nem igazán jönnek be nekem... :/
Rocker cuccokat ha árulnak valahol Debrecenben akkor térj be abba a boltba, biztos találsz valami zenekaros fekete sapkát. Ilyesmiket: [link]
Persze lehet rendelni is itt, vagy sok másik webshopban, ebayen, stb.
Én is rocker lány vagyok, egy ilyen sapkám van ( csak nem ilyen fonott mintás, hanem egyszerű lefelé futó csíkos): [link]
Kínaiban vettem egy ezresért.
Egyszerű piros, kötött, fonás mintás sapkát vettem, ami ráillik a fejemre (nem csúcsos, nem lóg le a hátam közepéig, stb)és fekete fonallal rá hímeztem:
"As long as the Earth is round there will be rockers around."
Egy egész délutánomba beletelt, de megérte, nekem tetszik. (És alig bírtam abbahagyni a röhögést, amikor a plázacica "minusz 20 fokban is rózsaszín miniszoknyában nyomulok" iskolatársaim arcát megláttam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!