A sztárok, meg bármilyen nők mit vesznek a ruhák alá, hogy feszesnek tűnik a mellük de még sincs rajtuk melltartó? Kép lent
Pl ezek a ruhák alá melltartót nem vehetnek, mégis feszesnek látszik a mellük, meg a bimbó sem látható.
stb ilyen ruhák.
Gondoltam olyan szilikon tapaszra, de az megmarad a mellen hosszú távon?
Szeretnék egy ilyen ruhát de nem merek venni a mellprobléma miatt...Valami tanács, ötlet?
Az elsőn eléggé látható, hogy egy szép nagy photoshoppot vett magára a modell, a másodikon pedig elfér a ruha alatt a pántnélküli bőven.
Amúgy a leopárdos ruha valami veszettül gusztustalan.
én sem ezeket a ruhákat akarnám venni, csak ezek voltak kéznél.
Köszönöm a válaszokat
Pl.:
A második képen meg vagy pántnélküli melltartó van rajta, vagy pedig alapból kosaras maga a ruha.
én is ezt akartam érteni a szilikon tapasz alatt :D Ez megmarad a mellen amúgy? Nem kell egy feszes ruha föléje ami tartja?
Köszi a választ!
Köszi neked is :)
Én B-s vagyok, csak olyan hihetetlennek tűnik, hogy rajtamarad a mellemen még akkor is ha nem rám feszülős ruhát hordok. Na de próba szerencse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!