Nem gáz hogy szivacsos melltartót hordok?
Szerintem nyugodtan hordjad, én is úgyanúgy vagyok ezzel mint te, mintha magamat hallanám:D
Azt ajánlom, hogy ne foglalkozz a csúfolókkal és tedd azt, amit te jónak látsz.
Ha nagyon tartasz ettől akkor azok előtt ne vedd le a felsőd, akikről azt feltételeznéd, hogy piszkálnának emiatt. Ha mégis muszály lenne (pl. tesiórán) akkor azokon a napokon vegyél csak simán toppot:)
Azért nem mindegy milyen szivacsosról van szó, amibe vastag szivacs van (ami keményebb), az minden korosztálynak gáz, mert feltűnően látszik hogy az nem a melled hanem csak szivacs.
Ha vékony szivacsos akkor az teljesen jó.
Tesihez vegyél sportmelltartót, mert a szivacsos kényelmetlen lesz mozgásra. Nem fog lógni a melled, én már 11 éves korom óta hordok (együtt kellett öltözni a fiúkkal és zavart, hogy bámulnak)és rohadtul nem lóg a mellem.
Első voltam
Szia:D
Énis ugyan így voltam.Nincs nagy mellem,a testalkatom miatt,énis szivacsos melltartót hordok egyrészt ugyanígy hogy ne látszódjon át semmi másrészt meg kényelmes.Egyszer szólt be egy ismerősöm hogy minek hordasz meltartót ha szinte nincs is melled?Mondtam neki hogy először mérje meg a p.öcsét,már ha van és aztán szólja le.Igazábok engem nem zavar a mérete,nem is teszem ki soha.Jobban szeretem ha egy fiú a szemeim a frizurám vagy az alakom dicséri mint hogy bebõfög egy 'jó a csöcsöd'-öt..:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!