Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon csúszós a csizmám...

Nagyon csúszós a csizmám talpa. Házilag hogyan tehetném kevésbé csúszóssá?

Figyelt kérdés
Esetleg kenjem be ragasztóval és várjam meg h megszárad?

2012. nov. 13. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Sebtapaszt ragassz az aljára, azt beszínezheted (mondjuk filctollal) feketére, hogy ne legyen feltűnő.
2012. nov. 13. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Lidl-ben lehet kapni 2 ezer Ft-ért egy pár csúszásmentesítőt. Olyan mint egy gumiszandál, ráhúzod a csizmára, (széle nem nagyon látszik), és alul szegecsek vannak benne, nagyon jó, mi tavaly vettünk. Idén is láttam már a polcain.
2012. nov. 13. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Én fóbiásan félek az elcsúszástól, szóval lenne pár tippem:) de jó lenne tudni, hogy pontosan milyen talpa van csizmádnak... ha pl. az a tipikus tükörsima műanyag, akkor érdemes smirglivel felérdesítened, úgy sokkal kevésbé fog csúszni, de csodát ne várj tőle.

Az előző ötletek amúgy nagyon jók, csak mindkettő ideiglenes. A sebtapasz sajnos hamar leválik, főleg nedves időben (de pl. egy bulin sokat segíthet, ha csúszós a talaj is), a szegecses csúszásgátló pedig nyilván csak hóban jó.

A ragasztót felejtsd el, ha megszárad, annak is csúszós a felülete, ráadásul le fog töredezni (próbáltam:D).

2012. nov. 14. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!