Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Velúr csizma télre?

Velúr csizma télre?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy kb. térdig érő szürkés velúr csizmát.. Hallottam hogy télre nem szabad ilyet venni mert a hótól foltos lesz és hogy nem jön le róla a folt.. Ez tényleg igaz? És ha igen,akkor majd a foltot ellehet tüntetni róla valahogyan?
2012. nov. 10. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy fekete bokacsizmám van, hiába van hozzá impregnáló spray, tegyél le róla, hogy hóban felvedd. Szépnek szép, de nem praktikus, akkor is ott a beázás veszélye, és tényleg nem fog ugyanúgy kinézni, ha felveszed párszor latyakos időben...
2012. nov. 10. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is van velúr csizmám,de nem véletlenül vettem mellé egy műbőrt is. Velúr az hóban beázik,én úgy szoktam hogy száraz időben velúr,hóban viszont a műbőr csizmámat veszel fel.
2012. nov. 10. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Ééértem :O Köszönöm a válaszotokat. Van egy műbőr csizmán, de annak az eleje egy picit feláll vagy nem tudom...és nem szeretem hordani mert csúnya xD.. De ha a velúr beázik akkor lehet hóban kénytelen leszek fölvenni :s
2012. nov. 10. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:

a velúr beázik és a hótól/dértől tényleg foltos lesz, mert kiszívja a só, és soha az életben nem lesz ugyanolyan színe, mint amilyen volt előtte!

velúr csizmát/cipőt csak lakáson beül illetve száraz időben ajánlott hordani, mert hiába van rá garanciád, a boltban egy forintot nem fognak neked fizetni, ha visszaviszed! maradj a műbőrnél ;)

2012. nov. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!