Szerintetek vastagak a combjaim/lábam hogy rövidnadrágot harisnyával hordjak?
Itt a kép: [link]
Őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Azért kérdezem, mert voltam már 17 kilóval több, hosszú idő alatt sokat fogytam, és úgy érzem, hogy már nem vagyok olyan kövér, viselhetek akár ilyen ruhát is, de nem tudom, hogy csak azért gondolom ezt, mert tudom, hogy sokkal kisebb vagyok a korábbi énemhez képest, vagy esetleg azért, mert tényleg nem olyan vészes a helyzet.
Köszi a véleményeket!
ui. bocsi az elmaszatolásért, nem találtam normális fotóhelyet, és nagyon gáz volt a háttér, de nem a lábamat akartam kisebbíteni ezzel :)
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg nem azért kérdeztem, hogy csak pozitívakat írjatok, szóval remélem őszinték voltatok!
Egyébként szerintem sem igazi ezzel a harisnyával a rövidnadrág, bár a valóságban nem teljesen ugyanolyan színűek, de az az igazság, hogy most próbálom megújítani/felfrissíteni a ruhatáramat, hogy legyen benne több nőiesebb darab, és ez az egyetlen ilyen rövidnadrágom, és ez az egyetlen harisnyám, de holnapra tervezek egy nagyobb vásárlást :)
Habár azt nem tudom pontosan, hogy milyen szín illene a rövidnadrághoz. Esetleg valami színes is? Vagy fekete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!