Szerintettek a gumicsizma ciki?
''divat gumicsizmára gondolok''
Ma elmentem benne suliba és kaptam megjegyzéseket és az utcán is.
1. Láttál már életedben egy nyamvadt csirkét az álatkerten kivül?
2. Miért kell követni a sok idióta divatját?
3. Van még 100 más dolog, ami nem ázik át :D
4. Ha az lesz a divat, hogy húzz egy szaros bilit a fejedre, és vágjál 2 lyukat, hogy kiláss, akkor te azt fogod hordani, mert sokan hordják? :D
Komolyan frászt kapok a hülye divatjaitoktól...Minek kell majmolni a sok idiótát? Egyéni stílusa nincs a legtöbb tizenévesnek, a legtöbb egy tucatáru...Egy a több ezerből...
Én épp most nézegetem a gumicsizmákat, hogy hol kaphatok jó minőségűt, amit utcára is felvehetek, mert idegbajt tudok kapni, mikor esik a hó reggel, mire hazaérek, akkorra meg már átázik a csizmám mert +3°C +4°C van, és nem 10.000 Ft volt ez a "Vízálló hatású" szöveggel ellátott csizma!!!
A kritikusoknak meg annyit szeretnék mondani, hogy azért ki lehet azt szűrni, ki hord valamit divatból, és ki az, aki nem majmolja a többi trendi klónt!
Szóval ha esik az eső, akkor csak nyugodtan vedd fel, pláne, ha tömegközlekedéssel jársz suliba! :) Én feketét ajánlanék... színeset nem vennék fel.
21/L
Szerintem egyaltalan nem ciki!Lucskos idoben nyugodtan fellehet huzni, de mas idoben inkabb nem!!!Nekem is van,nagyon szeretem...
"A parasztemberek járnak gumicsizmával, amikoir sár van nem a normális emebrek. (szerintem)"
Nem az a parasztember aki gumicsizmat huz....es kulonben is ok is normalisak.Leparasztozod a falusi embert,pedig ok allitjak elo neked azt amit a polcrol leveszel.Erre nem gondolsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!