Sztetek gáz ez a cipő egy fiúnak? Nem bírom eldönteni
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nagyon nagyon tetszik de van aki meg leszólta... és azért nem olcsó mert külföldről kell rendelni h kib.sszak rá egy csomó pénzt szal kíváncsi vok a véleményetekre.
Am egyébként is elég színes cuccokat hordok szal nem hiszem h elütne a többitől. Sztem rohadt jól néz ki =D
(Igen, meleg vok, ezt csak azért írom le, mert az ilyennél mindig van aki beszólogat a szín miatt, szal ezt meg lehet spórolni thx.)
18/F
2012. nov. 8. 11:58
11/19 anonim válasza:
Nekem se tetszik, de mivel te fogod hordani, ráadásul meleg is vagy... Hajrá:D
12/19 anonim válasza:
sztem nem rossz, bár nem is olyan különleges,egyedi, de ha tetszik ,akkor vedd meg!
13/19 anonim válasza:
utolsó vok, bocsi,de csak most olvastam,h meleg vagy, azt hittem,h lány akar ilyent venni. Nehogy megvedd ebbe a színbe,ink mondjuk egy citromsárgába,ha annyira tetszik ez a fazon!
15/19 anonim válasza:
Nekem se a fazonja, se a színe nem tetszik. Ôszintén szólva, szerintem ez borzalmas!!!! Már elnézést, de ez még lányon is undorító lenne.
16/19 anonim válasza:
Szeretem a Suprákat főleg a Society-ket, de ez nagyon b*zis már bocs. Lilát én is akartam, na de rózsaszínt...
17/19 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de Magyarországon ne vedd fel a saját érdekedben.
18/19 anonim válasza:
Imádom a TK Society-t, bár én nem vállalnám be ezt a színt. Ha tényleg nagyon tetszik, vágj bele, de mindenképp kíváncsi lennék egy fotóra is, hogy hogyan áll...
Ez nem tetszik jobban? [link]
19/19 anonim válasza:
IGEN, az előző válaszolóra hallgass kérlek, mert valóban nagy fannak tűnik :D És ráadásul ez a Fresh is színes, és szerintem bőven vállalható szín akárkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!