Mik a jó cipő ismérvei? Mi alapján lehet eldönteni, hogy egy cipőt megéri-e megvenni?
Én többnyire rosszul döntök, a megvett cipőim 80%-át nem hordom, mert kényelmetlen, feltöri a lábam, nem tudok benne rendesen menni, stb. Mik alapján tudnám eldönteni a boltban, hogy egy cipőt tudok-e majd hordani rendesen? (illetve hát nem csak cipőt hanem szandált, csizmát, papucsot, szval lábbeliket :D)
Vettem már olcsóbbat, drágábbat, 'márkásat' és 'gagyit' is, de nagyon ritka amikor sikerült jól döntenem. Mit tanácsoltok?
-délutáni órákban dagadtabb az ember lába, szval akkor a legérdemesebb elmenni cipőt venni
-ha nem 100%-osan kényelmes, akkor később sem lesz az
-ha kell, járj benne körbe párszor-nemcsak egyszer, a tükörig meg vissza
-ha egy bizonyos fajta cipő mindig feltörte a lábad (pl. olyan szandál, aminek a hátsó része magasabb), akkor lehet, hogy az a bizonyos fajta cipő
-mképp legyen nálad olyan harisnyajellegű próbazokni, ha olyan cipőt veszel, amit mezítláb vagy harisnyával (is) szándékozol hordani, ha esetleg vastagabb zokni van rajtad, mert egész máshogy fog állni a lábadon, mint pamutzoknival...
-ha a szandálban (vagy bármi másban) csúszkál meg klaffog a lábad, és utcai hazsnálatra szándékozod hordani, lehet, hogy érdemes tovább keresgélni :)
meg lenne még pár tanács, de azokat azok tudnák csak megfogadni, akik meg tudnák fizetni (én sem tudom, sajnos :D)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!