Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akinek körte alakja van,...

Akinek körte alakja van, hogyan öltözik? :S Hogyan öltözzön?

Figyelt kérdés

Ha tudok, linkeljetek képet... :S

Én: egyszerű póló, bár 1el mindig nagyobb, hogy ne feszüljön rám. Csőgatya(utálom a trapézgatyát), ami szintén egy számmal nagyobb...És azért, hogy ne feszüljön rám. =) Deszkás cipő/acélbetétes bakancs. Ez így jó? Vagy kell, hogy feszüljön? Hogyan rejthetném el az alakom? :S Nagyon idegesít!!! :\'( Amugy 157/60 vagyok... :S Szóval nem vmi vékony, de .épp fogyózok. Csak sajnos alkatilag ilyen hulladék vagyok... Ötletek? *_*

Előre is köszönöm!!! *_*

16/L.

2009. aug. 12. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
hali nekem is iylen alakom van! =) de én kifejezetten szeretem. van egy pici felesleged de nem sok pár kiló ami hamar lemegy. dolgozz rá a combodra fenekedre! amugy sztem nem kell nagyobb cuccokban járnod nyugodtan feszülhet!! a csőnaci ok csak próbálj ne fehéret v világosat venni hanem sötétebbet, inkább a felsőtested hangsúlyozd pl kivágott felsővel, hogy szexy is legyél egyben! 17L
2009. aug. 12. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Szija, kedves válaszoló! =)

Nagyon köszi, hogy írtál.=)

Nem, nem az én stílusom a világos gatya... :D Van 1 szürke csőnacim a többi fekete vagy sötétkék, ebböl 2 farmer. =) Kivágásokat nem igazán szeretem, nem az én stílusom a "szexység" xDxD. Kerülök minden ilyen ultranőies ruhát, nagyon nem szeretem... :X Így az alakomat sem xD.

Tényleg köszönöm a válaszod, legalább írtál! =)=)

Ha valaki tud, írhat még! *_*

2009. aug. 13. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:

A körte alak lényege, hogy csapott vállaid vannak, tehát a csípődhöz képest nagyon keskeny. Tényleg ilyen alakod van?

Mert, ha igen, akkor csak simán a válladat kell optikailag szélesítened, hogy ugyanolyan széles legyen, mint a csípőd.

Ha csak simán széles a csípőd, de kb ugyanolyan széles mint a vállad, az más...

2009. aug. 13. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, iszonyat pici vállam és beesett mellkasom van. :'(
2009. aug. 14. 02:17
 5/6 anonim válasza:

énis ien vagyok. O.o rajtam is van felesleg.

én szeretem a feketéket. am meg lesz*rom h ki mit gondol.. h h nézek ki.. léneyg h jól érezzem magam.. te is öltözz úgy ahogy jól esik.. ne foglalkozz másokkal.. nekik vannak hibáik.. :)

én szivesen hordok.. csőnacit abból is feket..pólókat azokból bármien színt.. :)

2009. aug. 26. 21:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is ígí vagyok csak többen mondták, hogy rövidebbnek tűnik így a lábam, ami eleve rövidebb az átlagnál. :/
2009. aug. 27. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!