Milyen ruhát illik felvennie egy lánynak, egy délután 2 órakor kezdődő bankettre?
Szia!
Szerintem erre az alkalomra egy koktélruha lesz a legmegfelelőbb.Elegáns, de nem túl fényűző, és ráadásul sokkal kényelmesebben érzi majd benne magát.(És nem túlöltözöttnek)
Sem kisestélyit sem nagyestélyit nem enged meg a hivatalos protokoll ilyen rendezvényre.
Ahogy előttem írták a koktélruha, vagy a kosztüm az, amely megfelelő, de inkább a koktélruha.
Estélyibe menni egy két órakor kezdődő rendezvényre több mint protokollellenes, az már valahol kicsit kellemetlen is.
Emellett egy rendezvényen, ahol nincs előírás az öltözésre (mert ha lenne a meghívón ilyen, akkor nem kellene feltenni ilyen kérdést), ott nagyon oda kell figyelni, hogy a várható közönséghez képest ne legyél se alulöltözött, se túlöltözött! Egy banketten pedig nem az a szép, aki nagyesélyiben van, hanem az aki a többiek stílusában, de elegánsan, csinosan van felöltözve. Én pl. nagyon kellemetlenül érezném magam nagyestélyiben egy olyan helyen, ahol a többiek lezseren, fiatalosan, de csinosan vannak öltözve.
hát ha csak vendég akkor illik, bár kicsit sok nekem ez! Vegyen inkább kisestélyit, az jobban idevaló!
De nem bánom, ha azt veszik fel, nem mondom hogy gáz, csak ne legyen túl kihívó és ne legyen túl "fodros-bodros" se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!