Ez a csizma milyen korosztálynak való?
Kinéztem magamnak két csizmát a Deichmannban, egyiket a mindennapokra, másikat meg inkább alkalom adta hordanám.
Viszont feltűnt, hogy a második nem a női hanem a lány kategóriában van. Ettől függeltenül van a méretemben, csak elbizonytalanodtam, hogy akkor ez nem e kislányos inkább :)
Szóval szerintetek, illik ilyen csizma 23évesen?
Szerintem minden korosztálynak jó, az első amúgy is jobb, mint a második.
A második nekem öreges, az első klassz!
Amit először linkeltél, én is kinéztem, nagyon jó szerintem. :) A boltban a női osztályon volt.
Mellesleg, én alapvetően gyerekosztályról öltözöm sokszor, mert jók rám (nem is a legnagyobb méret!), és olcsóbb sokkal. :) Szóval nyugi!
27/N
Szia!
ha kényelempárti vagy simán elmegy ez 23 évesen is. Én is ennyi idős vagyok, nem stílusom az ilyen típusú csizma, de kifejezetten pihe-puhának, kényelmesnek és melegnek tűnnek. Szerintem egy hétköznapi téli összeállításhoz kitűnően passzolhatnak, pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!