Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetek törpesarkú csizmát?...

Felvehetek törpesarkú csizmát? Divat még? :/ 18L

Figyelt kérdés

Nem azért, mert magas lennék, csak sajnos megszokta a lábam a minimum 8-10centis cipőket, szeretnék visszaállni a laposra, de úgy meg iszonyatosan fáj benne a lábam talpbetéttel is:S

A törpesarkú csizmában pedig nem:) Szerintetek gáznak számít már? Egyébként kicsi a lábam, 36-os:)

kb. ezeknek a keveréke: [link]

[link] (a sarka inkább az elsőére hasonlít:) )

Köszi a válaszokat!

2012. nov. 6. 06:46
 1/8 anonim válasza:
Nem divatos, felejtsf el!
2012. nov. 6. 07:23
 2/8 anonim ***** válasza:

hát én nem venném fel. :) de ahogy érzed

18/L

2012. nov. 6. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik, akkor felveheted, semmi nem tiltja. Nem mondanám, hogy trendi most, de nem is kell feltétlen követni a divatot. A második sarkának nem sok értelmét látom, abban csak csúszkálni lehet. Az első nem tetszik, vagy legyen sarka vagy ne... Nem szeretem ezeket a töpörödött dolgokat, nem túl esztétikus. Torzít. Persze megértem az álláspontodat.

Nézz körül a cipősboltokban, ha találsz csinosat, miért ne vennéd meg? :) Felvéve lehet, hogy sokkal jobban fogkinézni :)

2012. nov. 6. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nayon csuyna az amit belinkeletél ezek sokkal jobbak szerintem inkább ilyet hordj.

[link]

[link]

[link]

[link]

Amugy meg nagyon hihetetlennek tűnik, hogy még otthon is magassarkúban jártál. Azzal is sportoltál? Szerintem van egy kis kamu ebben. Bocsánat, ha tévedek. H válaszolnál a kérdéseimre többet tudnánk meg.

2012. nov. 6. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz, lehet hogy nem a legújabb divat, de ha jó állapotban van felveheted, vagy szerezz be pár új darabot, telitalpút most az a divat :)
2012. nov. 7. 04:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Vasárnap töltöm itthon egyedül a teljes napot, amúgy minden nap este érek haza. Sportolni nem szoktam mostanában:D

Köszönöm a válaszokat, beszerzek egy másikat:)

2012. nov. 7. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem fiúként olyan 38-as lábam van :D
2012. nov. 26. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Látom, hogy régi már a kérdés, de hátha valaki olvassa. Nekem férfiként kimondottan tetszik, ha egy lány törpesarkakon jár. Nem csinál olyan természetellenes tartást, mint a 10 centis sarok, mégis ugyanannyira szép, csinos, elegáns. :)

34/F

2017. márc. 7. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!