Felvehetek törpesarkú csizmát? Divat még? :/ 18L
Nem azért, mert magas lennék, csak sajnos megszokta a lábam a minimum 8-10centis cipőket, szeretnék visszaállni a laposra, de úgy meg iszonyatosan fáj benne a lábam talpbetéttel is:S
A törpesarkú csizmában pedig nem:) Szerintetek gáznak számít már? Egyébként kicsi a lábam, 36-os:)
kb. ezeknek a keveréke: [link]
[link] (a sarka inkább az elsőére hasonlít:) )
Köszi a válaszokat!
hát én nem venném fel. :) de ahogy érzed
18/L
Ha neked tetszik, akkor felveheted, semmi nem tiltja. Nem mondanám, hogy trendi most, de nem is kell feltétlen követni a divatot. A második sarkának nem sok értelmét látom, abban csak csúszkálni lehet. Az első nem tetszik, vagy legyen sarka vagy ne... Nem szeretem ezeket a töpörödött dolgokat, nem túl esztétikus. Torzít. Persze megértem az álláspontodat.
Nézz körül a cipősboltokban, ha találsz csinosat, miért ne vennéd meg? :) Felvéve lehet, hogy sokkal jobban fogkinézni :)
Szerintem nayon csuyna az amit belinkeletél ezek sokkal jobbak szerintem inkább ilyet hordj.
Amugy meg nagyon hihetetlennek tűnik, hogy még otthon is magassarkúban jártál. Azzal is sportoltál? Szerintem van egy kis kamu ebben. Bocsánat, ha tévedek. H válaszolnál a kérdéseimre többet tudnánk meg.
Vasárnap töltöm itthon egyedül a teljes napot, amúgy minden nap este érek haza. Sportolni nem szoktam mostanában:D
Köszönöm a válaszokat, beszerzek egy másikat:)
Látom, hogy régi már a kérdés, de hátha valaki olvassa. Nekem férfiként kimondottan tetszik, ha egy lány törpesarkakon jár. Nem csinál olyan természetellenes tartást, mint a 10 centis sarok, mégis ugyanannyira szép, csinos, elegáns. :)
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!