Felvehetek csípőgatyát/csőgatyát?
Figyelt kérdés
15/L vagyok és nem tudom mindig azt hiszem h hülyén nézek ki benne pedig elvileg nem vagyok kövér mert 170cm-hez vagyok 59 kg vagyis teljesen normális és a méretem 38-as. Szerintetek nem néznék ki hülyén benne?2012. aug. 27. 09:38
1/7 anonim válasza:
Attól még, hogy vékony vagy, lehet, hogy aránytalanul széles a csípő, ezt mi nem tudhatjuk. Ha körte vagy homokóra alkatod van, akkor ne vegyél fel csípőnadrágot. Ellenben egy alma és banán alkatúnak előnyös tud lenni. (Most csak a csípőnadrág fazonról beszéltem, mert csőnadrágot úgy alapból bárki felveheti)
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem tudom milyen alkat vagyok de leírom a méreteimet
mell:90
derék:67
csípő 88
comb:52
remélem ezek alapján könnyebb megmondani :)
2012. aug. 27. 10:23
3/7 anonim válasza:
mindkettő csak akkor áll jól, ha hosszúak a lábaid!
6/7 anonim válasza:
tök mindegy, mert manapság mindenki felveszi azt, ami nem áll jól neki és még csak észre sem veszik. legalábbis nagyvárosokban. egyébként nem néznél ki hülyén benne, szerintem formás alakod lehet. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat!:)
2012. okt. 24. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!