Tudnátok mutatni nekem elegáns női ruhákat amit a jogi egyemre felvehetek most kezdek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 15:47
1/6 anonim válasza:
gyökér.. azért mert oda jász nem kell jogászként kinézned.. Én mérnökként diplomázom idén és nem járok mérnöki ruhába a suliba, elég a munkahelyen a kötött öltözet:)
2/6 anonim válasza:
Uuuuuu. Hát igen, jogon már elsőévben megkezdődik a pozőrködés. Mérnökin pedig a kockás ing, a sörhas, és a zsíros haj a divat.
3/6 anonim válasza:
Most ettől miért lenne gyökér?
Amúgy szerintem nézz szét a H&M üzlet honlapján, ott sok elegáns női ruhákat találsz. :)
4/6 anonim válasza:
szerintem meg fogsz lepődni hogy a jogász tanoncok hogyan öltözködnek..:D elegánsan csak vizsgára mennek, buliba nyilván kiöltöznek - pontosan olyanok, mint minden más egyetem hallgatói.
5/6 anonim válasza:
"jogon már elsőévben megkezdődik a pozőrködés"
ez egyáltalán nem igaz, évfolyamonként van egy-két nagyképű hülye de ez minden szakon így van...
kérdező, eszedbe ne jusson elegáns ruhákat felvenni suliba. Kényelmetlen és a kutyát nem érdekli, majd vizsgára kiöltözhetsz:D
6/6 anonim válasza:
hát én jogra járok de mi nem nagyon öltözünk ki(pedig elte). persze ne melegítőben kell járni,és a felsőbb éves lányok csinosak is általában,de nem kosztümben járnak se semmi,csak nőiesen. viszont van pár eltévedt srác aki öltöny,nyakkendőben amit senki se ért de legyen nekik karácsony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!