Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha szegecses magassarkúhoz...

Ha szegecses magassarkúhoz felveszek egy málhazsákot, nem néznek hülyének?

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
hát elég furcsán nézne ki... akkor inkább már szimatszatyor.
2012. nov. 4. 14:41
 2/6 A kérdező kommentje:
javítok*magassarkú boka csizma ..málhával járok suliba, szimat szatyor kicsi.
2012. nov. 4. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy nem tudsz a stílusodhoz megfelelő iskolatáskát választani? Mert így most magamalé képzeltelek és elmosolyogtam,hogy botladozva cipelsz egy hatalmas táskát...
2012. nov. 4. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát elég vicces látvány lehet...már bocsi...de a málhazsák az úgy alapból hülyén néz ki bárkin...én is szimatszatyorpárti vagyok inkább, vagy keress valami normális táskát, ami tetszik is, és illik is hozzád...
2012. nov. 4. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
elég béna lehet már így elképzelve is...
2012. nov. 4. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Az attól függ. Rocker vagy? Ha igen, akkor ne törődj mások véleményével. Ne úgy öltözködj, ahogy mások akarják, hogy öltözködj. Nekem pl. elég nyomós érv kell ahhoz, hogy ne viseljek bakancsot, terepszínű nadrágot, és málhazsákot. Volt egy ilyen érv, de annak a kapcsolatnak már rég vége. Az is hiba volt. Ne hallgass másokra, rocker vagy, b@szod! Remélem segítettem.
2013. jan. 27. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!