Textiltervező képzést melyik főiskola/egyetem indít?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 21:00
1/3 anonim válasza:
A Moholy! (Iparművészeti)Milyen képzettséggel rendelkezel? Jól rajzolsz? Nem kötekszem,csak igazából mindenki azt hiszi,hogy hopp...belőlem is lehet divattervező,öltözéktervező,textiltervező stb... Egy ilyen jellegű egyetemre kell rajzi tudás is ám,nemcsak divatrajzokat kell rajzolgatni! Tapasztalatból mondom,és jószándékkal! Ha nincs komolyabb jellegű rajzos tapasztalatod akkor jobb,ha egy mezei okj-s öltözéktervező tanfolyamot végzel,mert az egyetemen vért fogsz pisilni!
2/3 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy olyan mint én voltam anno, hogy bár rajzos tapasztalatom nem volt, de a kézügességem meg volt hozzá. A felvételi évében ráálltam a témára. Előkészítőre jártam, kérdezősködtem, hogy ne érjen meglepetést, otthon is gyakoroltam és gond nélkül teljesítettem a felvételit és a rajzos tárgyakat az iskolában. Igaz, nem ilyen szakon, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. Csak támogatni akarlak, hogy még nincs elveszve semmi attól még, hogy esetleg csak a kötelező rajz órákon rajzoltál eddig.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
2012. nov. 10. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!