Ti általában hol szoktatok ruhát venni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 16:22
1/9 anonim válasza:
én kínai kisboltokban vagy áruházakban, esetleg néha-néha New Yorkerben ha nem olyan drágák a dolgok..
2/9 anonim válasza:
nekem változó nagyon. kínaikban is szoktam, h@m, c@a, bershka, tally, terranova, new yorker, stradivariusból, mayo chixből is van ruhám... mondjuk én szerencsés vagyok, mert sokat kaptam unokatesóimtől, és azok mind márkásak :)
4/9 anonim válasza:
c&a-ban veszem a legtöbbet, de általában elmegyek a nyugatihoz, ahol a skálában is szoktam vásárolni. SOkszor bemegyek a Westendbe és ha meglátok valamit, akkor bem,egyek bármelyik boltba, de a C&a ba megyek a legtöbbször és a new yorkerbe
5/9 zakuro-chen válasza:
Én turkálókban h&m-ben és néha a new yorkerben
6/9 anonim válasza:
A mi kisvárosunkban nincsenek híresebb ruházati boltok és ha lennének is, megfizetni nem igazán tudnám a kínálatukat. Viszont tele vagyunk kínai boltokkal, van kb 10db; ott szoktam vásárolgatni. Mivel vannak itt helyben tûrhetô minôségû (kínai) boltok, így nem járok át más nagyobb városokba márkásabb ruhákért, de ritkán megteszem pl. ma is Szegeden plázáztam.
8/9 anonim válasza:
Mindenevő vagyok, és általában a hangulatomtól függ mit veszek fel vagy mi tetszik meg. Épp ezért sok helyről van ruhám: angol turik, H&M, C&A, New Yorker, Amnesia, Mango, Persona, Benetton, Mayo, xfactory, Magenta, sOliver, jeans club, twister, mexx
9/9 anonim válasza:
csak new yorker meg néha kínaiba de nagyon ritkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!