Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tatálok ilyen egyszerű,...

Hol tatálok ilyen egyszerű, nem magasított, nem csicsás, egyszerű bakancsot? Ami meleg is?

Figyelt kérdés

konkrétan a képen láthatókhoz nagyon-nagyon hasonlót keresek. Nem szeretnék magas szárú bakancsot, mert alacsony lány vagyok, húsos lábaim vannak és a csizmáktól, vagy magas szárú bakancsoktól víziló lábaim lesznek....

[link]

[link]

2012. nov. 2. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát igen. Én is most vettem 5 év után először téli csizmát, mert a régi tavaly tönkre ment. Akkor vettem valami olcsó vackot 5000-ért és... ktasztrófa volt. Beázott, levállt a talpa. Akkor kibírtam, mert nem volt jobbra pénzem. Idén én is DEI-TEXes csizmát vettem. Arról legalább tudom, hogy vízálló. 12000-ért, Úgy kb 2 évig még tartani is fogja a beigért vízállóságot.

De gondolkodom, hogy veszek mellé egy Ladrover váltás bakancsot

pl ez tetszik:

[link]

De az nagyon fontos, hogy bélelt, kényelmes és VÍZÁLLÓ legyen. Sajnos a Deichmannban is a lábbelik 10%-a vízálló csak és télen nem megy sokra az ember egy csilli-villi csizmával, ha mindig beázik :S Lábra meg fázós vagyok!

2012. nov. 2. 21:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek Veled!

Mindenki a divatra hajaz, jó, nem mondom, hogy nem szeretek öltözködni, de vannak igényeim és ez nem csak külsőre megy, inkább praktikusságra, kihasználtságra és kényelemre!

Először a külsőt nézem, aztán ha nem felel meg az elvárásoknak attól még nem veszem meg, mert csúcs jól néz ki...

Te hova valósi vagy? mehetetnénk együtt bakancsokat nézni :D

2012. nov. 2. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát én vidéki vagyok. Győr-Veszprém-Székesfehérvár szentháromság bármelyikében felelhető vagyok. De 60%-ban inkább győri.

Szóval...

2012. nov. 3. 11:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudhattam, de azért köszi a sok segítséget :)
2012. nov. 3. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért ha találsz egyet küldj fotót ;)

Még annyi, hogy érdemes olykor a Dechatlonban is megnézni a lábbeliket. Ott is vannak nőies téli cipők, csak ott ki kell fogni.

2012. nov. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!