Hol tatálok ilyen egyszerű, nem magasított, nem csicsás, egyszerű bakancsot? Ami meleg is?
konkrétan a képen láthatókhoz nagyon-nagyon hasonlót keresek. Nem szeretnék magas szárú bakancsot, mert alacsony lány vagyok, húsos lábaim vannak és a csizmáktól, vagy magas szárú bakancsoktól víziló lábaim lesznek....
kínaiban lehet kapni, csak jól szét kell nézni.
de ha alacsony, meg husis vagy akkor 5centis sarkút igazán elbírhatnál, nagyon meg tud nyújtani
deichmann
ha kimondottan télre kell, akkor valahol hátul lesznek a bakancsok.
A Landrover márkánál nézz körül, ha kimondottan télre kell, mert közülük vannak vízálló lábelik is és valljuk be: télre az a legjobb.
Itt a választék:
Voltam csomószor deichmannban(Budapesten, több helyen is), de mindig ugyan azt találtam:
ez nem is olyan rossz, talán ez hasonlít a legjobban a 2.-ra. Meleg, kényelmes(próbáltam), csak a talpbetétem nem megy bele egyik bélelt bakancsba sem :(
Esetleg a fiúknál? Tudod nekem pl. magas a lábfejem, így nem minidg jó rám a női cipő, akkor sem, ha pont a méretem.
Így sokszor a fiú részlegen is körülnézek, mert ott is vannak nőies darabok.
(nem vicc! találtam ott olyan hótaposót, ami lila színű és rózsaszín virágok voltak rajta) :D
Szerintem néz ott is körül, rakd bele a betéted, hátha abba jó. ;)
Köszönöm a segítséget, aranyos vagy :)
Jelenleg egy H&M-es bakancsom van, gyerekosztályról és az is a fiú részlegről, nem találtam mást... Ha ciki, ha nem, nekem ez volt jó a lábamra, de nem elég meleg, és műbőr, bármikor beázhat, meg oldalt a ragasztó elengedhet, ez nem valami strapabíró darab sajnos... ráadásul használtan vettem, mert a H&M-ben 7.000 Ft lett volna...
Hát az az igazság, hogy Én a legolcsóbb cipőket, ami tényleg télre való én csak a Deichmann-ban tudok
és ott is a Dei-TEX és Landrover márka.
De ezek 8000-23000-ig terjedő tételek. Úgy átlagban 12-13000-ért van normális lábbeli. (ami meleg, bélelt, bőr, és vízálló)
Szóval ennél olcsóbban, max turkálóban tudsz, vagy vateráról, de ezeknél is nagy a rizikó.
Vaterán vettem ezt a gyerek bakancsot is, amivel baj nincs, csak hát a minőséget meg kell fizetni, ez meg tudod melyik kategória(amit veszek, vagy vettem): olcsó húsnak, híg a leve.
Igazad van, egyszer kell megvenni egy jó bakancsot, az legalább több szezont átvészel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!