Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te mikor szoktál vásárolni...

Te mikor szoktál vásárolni csizmát? és mikor kezded el hordani?

Figyelt kérdés
amilyen neked van(vagy hasonlót)tudnál nekem linkelni?köszönöm szépen előre is a válaszokat! :-)
2012. okt. 31. 20:49
 1/9 anonim válasza:
26%
Én két hete vásároltam és azóta is hordom. XD
2012. okt. 31. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Mindig amikor kezd hidegre fordulni az idő

[link]

[link]

Amikor hideg van, akkor hordom. pl ezen a héten, de holnaptól megint nem.

2012. okt. 31. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

én tavaly vettem 2-őt deichmann-ba teljesen tökéletes újszerű állapotban van hál isten így idén sem kell vennem.

csak hasonlót találtam,ugyanolyat nem. Szőrme utálóktól nem kérek piros mancsot, én imádom a szőrmét (De csak a műt!)

[link]

egyik az ilyen csak full fekete és olyan kötés nélkül

másik az hosszúszárú barna kevés szőrmével de csak hasonlít nem ilyen:

[link]

ilyen csak kevés szőrme befigyel.

2012. okt. 31. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor veszek, amikor meglátok egyet, ami tetszik. Nyáron is vettem, de 2 hete is, és ma is. A legtöbb csizmám tűsarkú, de vannak laposak, és pici sarkúak is. nagyjából 30 csizmám van, nem keresek mindről képet. Most még csak a vékonyabbakat hordom, később jöhetnek a béleltek.
2012. okt. 31. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
a tavalyi csizmáimat éppen kinőttem ..szóval ma vettem egy csizmát. majd jövőhéttől fogom hordani. De általában novembertől szoktam csizmát hordani.
2012. okt. 31. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

ebben a hónapban vettem télre egy hótaposót, mert nincs egy vízhatlan cípőm sem. Én meg lábra nagoyn fázós vagyok és az a halálom ha fázik a lábam.

Kb, ilyen:

[link]

ősszre-tavaszra bokacsizma, és akkor hordom mikor fázik a lábam. Azt nem tudom linkelni, mert egy elég régi caprice bokacsizma, de mindenki lenézi a lábamról :)

2012. nov. 1. 04:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Térdig érő bézs szőrmés,csatos csizmám van.Képet nem találtam róla.Tavaly is ezt hordtam,most is ezt fogom.Nagyon szeretem,belül bundás,nem ázik át.:)Hétfőtől kezdtem el hordani,mert esett a hó,aminek nagyon örültem.:D
2012. nov. 1. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor szoktam venni, ha már van a boltokban és találok olyat, ami tetszik. Akkor kezdem el hordani ha fázik a lábam....
2012. nov. 1. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tegnap vettem (vagyis anya vette meg) a Deichmanból ! Nagyon válogatós vagyok , hogy ilyen a sarka , ne legyen ilyen , ne legyen olyan ! Mindíg a divatcsizmák jöttek be ! (12 éves lány vagyok , öszintén , kinek nem jöttek be ezek a csizmákí??) De muszáj volt megtanulnom , hogy az olyan csizmákba 2 perc alatt tiszta víz lessz , k@rva hideg , és még sorolhatnám ! Ugyhogy most egy barna , szörmés csúcs szuper csizmát vettem :)
2012. nov. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!