Te mikor szoktál vásárolni csizmát? és mikor kezded el hordani?
Figyelt kérdés
amilyen neked van(vagy hasonlót)tudnál nekem linkelni?köszönöm szépen előre is a válaszokat! :-)2012. okt. 31. 20:49
1/9 anonim válasza:
Én két hete vásároltam és azóta is hordom. XD
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
én tavaly vettem 2-őt deichmann-ba teljesen tökéletes újszerű állapotban van hál isten így idén sem kell vennem.
csak hasonlót találtam,ugyanolyat nem. Szőrme utálóktól nem kérek piros mancsot, én imádom a szőrmét (De csak a műt!)
egyik az ilyen csak full fekete és olyan kötés nélkül
másik az hosszúszárú barna kevés szőrmével de csak hasonlít nem ilyen:
ilyen csak kevés szőrme befigyel.
4/9 anonim válasza:
Akkor veszek, amikor meglátok egyet, ami tetszik. Nyáron is vettem, de 2 hete is, és ma is. A legtöbb csizmám tűsarkú, de vannak laposak, és pici sarkúak is. nagyjából 30 csizmám van, nem keresek mindről képet. Most még csak a vékonyabbakat hordom, később jöhetnek a béleltek.
5/9 anonim válasza:
a tavalyi csizmáimat éppen kinőttem ..szóval ma vettem egy csizmát. majd jövőhéttől fogom hordani. De általában novembertől szoktam csizmát hordani.
6/9 anonim válasza:
ebben a hónapban vettem télre egy hótaposót, mert nincs egy vízhatlan cípőm sem. Én meg lábra nagoyn fázós vagyok és az a halálom ha fázik a lábam.
Kb, ilyen:
ősszre-tavaszra bokacsizma, és akkor hordom mikor fázik a lábam. Azt nem tudom linkelni, mert egy elég régi caprice bokacsizma, de mindenki lenézi a lábamról :)
7/9 anonim válasza:
Térdig érő bézs szőrmés,csatos csizmám van.Képet nem találtam róla.Tavaly is ezt hordtam,most is ezt fogom.Nagyon szeretem,belül bundás,nem ázik át.:)Hétfőtől kezdtem el hordani,mert esett a hó,aminek nagyon örültem.:D
8/9 anonim válasza:
Akkor szoktam venni, ha már van a boltokban és találok olyat, ami tetszik. Akkor kezdem el hordani ha fázik a lábam....
9/9 anonim válasza:
Én tegnap vettem (vagyis anya vette meg) a Deichmanból ! Nagyon válogatós vagyok , hogy ilyen a sarka , ne legyen ilyen , ne legyen olyan ! Mindíg a divatcsizmák jöttek be ! (12 éves lány vagyok , öszintén , kinek nem jöttek be ezek a csizmákí??) De muszáj volt megtanulnom , hogy az olyan csizmákba 2 perc alatt tiszta víz lessz , k@rva hideg , és még sorolhatnám ! Ugyhogy most egy barna , szörmés csúcs szuper csizmát vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!