Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék jó áron ízléses...

Hol tudnék jó áron ízléses ruhát vásárolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék ruhát vásárolni, amiben el tudok menni szórakozni. Nekem egyik ismerősöm a T*lly w*iljt ajánlotta (nem tudom mennyire lehet ide márka nevet írni) azonban abban a boltban a rettentően vékony lányokra terveznek, drága is és nem is tetszettek (most nem fogok a fazonra meg a minőségre semmit mondani, mert elég felkapott egy a bolt, tehát sokan szeretik). Máshol találtam olyat, ami tetszett, de azt meg olyan árban adták, hogy inkább azt mondtam tartsák meg maguknak. Ti mit tudnátok ajánlani?

2012. okt. 30. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el a Westendbe ott rengeteg boltot találsz. Ha az olcsóság a fő szempont, akkor használt ruha vagy piac. Esetleg Tesco, Auchan...
2012. okt. 30. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Orsay, ott szinte csak is nőies, letisztult darabok vannak. Kicsit drága, de inkább vegyél egy jó drága cuccot, mint 3 sz*art.
2012. okt. 30. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Mango,Orsay,H&M stb.
2012. okt. 30. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Orsayban szerintem mindenképp megnézem!
2012. okt. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!