34-es alkalmi cipő?!
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok a lábam miatt. 34-es, amiből nem igazán gyártanak alkalmi cipőt.:/
Igazából azért kellene, mert idén lesz a ballagásom és a konfirmálásom, ahová azért nem mehetek balett cipőbe.
Szolid, "magas" sarokkal (4-5 cm) lehetőleg lábfején pánttal. A pántra azért van szükségem, mert nem vagyok egy olyan alkat, aki igazán tud egy ilyen cipőben menni, kellene valami ami megfogja a lábam.:D
Valaki valami link, esetleg üzlethelyiség, bevásárlóközpont?
Már mindenütt bejártunk, anyu vett egy 35-öst, ami tetszik is, de nem pántos, és egy mérettel kisebb kellene.
Azért is kezdjük ilyen korán a keresgélést, mert nagyon nehéz találni, és még így sem biztos, hogy lesz.:)
Előre is köszönöm! (:
13/L
Köszönöm.:))
Lehet hülye kérdés, de ez hol van? Mert én nem látok címet.:((
Bocsi, az előző kérdésem elég szőkés volt.:'))
Már megtaláltam.:))
Kislábú Nők Cipőboltja Budapest VII., Rákóczi út 74-76.
/a régi Otthon Áruháznál/
Melyik városban vannak? Mert itt a környéken sehol sincs, a Deichmann-ban sem (Nyíregyháza), már érdeklődtünk.:((
És az ázsiai center melyik városban van? :)
Köszönöm a válaszotokat! :))
Hát, nekem az számít igazából, hogy legyen a méretemben, a minőség jelenleg csak a 2. helyen szerepel.: ))
De köszönöm válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!