Fiúk (és lányok) ha egy partyn meglátnátok egy lányt ilyen ruhában, mit gondolnátok róla? KÉP
Figyelt kérdés
Tetszik az ilyen, vagy ez már kicsit durva? Odamennétek egy ilyen csajszihoz fiúk?
2012. okt. 30. 22:30
31/37 anonim válasza:
Odamennék, és...
...megkérdezném, hogy hol vette és mennyiért, mert régóta be akarok szerezni egy ilyet :D
Különben nem tudom, mi baja van vele mindenkinek, ez egy bulin tök átlagos viselet.
32/37 anonim válasza:
igénytelen, undorító, nincs ízlése, nagyon olcsó
34/37 Ilyent válasza:
Kérdező
A latex akkor volt "menő" mikor még meg sem születtél. De felveheted. Ha meg nem izzadsz be alatta akkor renden van. Egy formás testen jól tud mutatni.
35/37 anonim válasza:
Mindenki latexot hordott:O??? Érdekes sok helyen megfordultam a Pesti éjszakában, de sosem láttam ilyet? Talán rossz helyen jártam vagy elbújtak?:D Na mindegy ha neked tetszik aakkor hordjad feltetted kérdének erre meg osztod az észt, hogy ez milyen fasza! Most minket akarsz megggyőzni vagy tényleg érdekel a véleményünk???
36/37 anonim válasza:
Minden attól függ, mit akarsz üzenni a világnak a ruháddal. Hát ez a cuccal.... pont azt :D
37/37 anonim válasza:
haha az ízlésficamosok, hogy lepontozzák az embert:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!