Fiúk (és lányok) ha egy partyn meglátnátok egy lányt ilyen ruhában, mit gondolnátok róla? KÉP
Figyelt kérdés
Tetszik az ilyen, vagy ez már kicsit durva? Odamennétek egy ilyen csajszihoz fiúk?
2012. okt. 30. 22:30
11/37 anonim válasza:
Arra gondolnék, hogy vajon ha befingik, akkor bubis lesz ez a ruci? Mert az tuti, hogy nem szellőzik. :D
Amúgy semmit. Dugni akar és kész.
12/37 anonim válasza:
Arra gondolnék mire ebből kihámozom addigra elmegy a kedvem.
13/37 anonim válasza:
Ez a tipikus, "1 menetre is kapható vagyok" ruha:) Szóval igen, odamennék egy ilyen csajszihoz.
14/37 anonim válasza:
nagyon bejőn nekem. És akik azt megtehetik hogy egy ijen nő nekeljen nekik mert ribis azokat irigylem hogy igyválogathatnak ők biztos ha benek egy szorakozo hejr jobnál job csajok probálkoznak náluk.
15/37 anonim válasza:
Ez a latex vonal már nem igazán menő szerintem! A kommentelők nagy része meg még puncit sem látott erre itt osztják az észt(tisztelet a kivételnek)
16/37 A kérdező kommentje:
HH nem menő már a latex vonal?
Szerintem azért nem mindeki jönne oda aki itt írja, egyszerűen az a tapasztalat h nem mernek :S
Alak amúgy megvan hozzá (azér nem olyan mint a modell nőnek... sajnos!)
2012. okt. 30. 23:02
17/37 anonim válasza:
Ma 22:54 javaslom ezt mielőtt osztod az észt!! [link]
18/37 anonim válasza:
Én elküldeném Britneyt énekelni..melyik is volt az a szám/klipp?:)
19/37 anonim válasza:
Szerintem maradjunk annyiban, hogy egyik válaszolót sem ismered, így kár bármit is kijelenteni. Én lazán odamennék hozzád, ha megütöd a mércét. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy sok a nyuszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!