Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert hiszik azt hogy aki...

Miert hiszik azt hogy aki csonadragot hord emos?

Figyelt kérdés
Egy csomo kerdesnel olvastam ezt es zavar mert en egyaltalan nem vagyok emos, viszont nekem ez all jol, es trapezgatyabol amugy se talalok tul sok ramvalot :D . Jah es a tornacipovel is ugyanez a helyzet, epp most akartam Converse cipot venni , de igy mar nem hiszem hogy veszek.
2009. aug. 11. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert amikor anno bejött az országba a stílus csőnacikkal láthattunk bárkit az utcán és ez megragadt az emberekben és emiatt nézik még a normál embert is emonak

Énis hordok és nem adok senki véleményére

2009. aug. 11. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
én is általában csőfarmert hordok vagy deszkás, vagy tornacipővel, mégsem tartozom az emo kategóriába :) én is akartam converse-t venni, az egyetlen, ami visszatartott az volt, h megnéztem és minden 2. embernek olyanja van..tucatcipő...
2009. aug. 11. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Converse-t hordok és csőgatyát mégsem vagyok emo, senki nem néz annak. egyébként imádom a Conversemet, azért jó mert mindenki a stílusának megfelelően alakítja :)
2009. aug. 11. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
11%

Én nem a nadrágjukról szoktam emosnak nézni az embereket hanem a hajukról! meg tudnám fejelni az oldalra egyenesített kis srácokat!!

Különben nekem is van csőnadrágom én magassarkú cipővel szoktam hordani, de a barátnőm meg tornacipővel hordja és közelről sem néz ki emosnak :)

2009. aug. 11. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem de sokan lefejeltek volna a hajam miatt ezek szerint..
2009. aug. 11. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem éri meg a fáradtságot különbséget tenni a lányos irányzatok között. Csak neked fontos, aki rádnéz annak nem.
2009. aug. 12. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!