Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit kérhetnék a topért,...

Mennyit kérhetnék a topért, amit 5 ezerért vásároltam?

Figyelt kérdés
Már írtam korábban egy kérdést, hogy vettem egy topot, ami nagyon tetszik is, de sajnos nem jó rám. :( Nem akarok rajta sokat bukni, ezért szeretném eladni, mert teljesen új, ma vásárolt. Csak felpróbáltam, de ami az üzletben jónak tűnt, az itthon már nem. :( Aukciós oldalakon fizetni kell, én sajnos nem rendelkezem még bankkártyával. Mit gondoltok, hol próbáljam meg? Tényleg fontos lenne. Tudom, ez nem aukciós oldal, de más már nem jutott eszembe. :(
2009. aug. 10. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem fiataloknak szóló oldalak fórumjaiba linkeld a képet-árat-elérhetőséget.

szerintem 4ezerről indíts, ha egy hét alatt nem kap rá senki, akkor 3500, aztán 3ezer. 2500alatt sztem inkább ajándékozd vmi barátnődnek, biztos örül valaki neki.

2009. aug. 10. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ. Nem tudod, hol találok konkrétan ilyen fórumot?
2009. aug. 10. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:

ezt most csak hasraütésszerűleg mondtam, nem látogatok rendszeresen ilyen honlapokat,csak alternatív közösségi szájtokat =) de sztem im-net,nőklapja,meg nemtom még vedd sorra a fellelhető csajos magazinokat és keresd fel a honlapjaikat=)

legtöbb helyen van adok-veszek topic sztem. szokott lenni

2009. aug. 10. 22:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Hát próbálkozom. Köszike.
2009. aug. 11. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:
A "ma vásárolt"-at szó szerint érted? Mert akkor vidd vissza az üzletbe, ha megvan a blokk, és cseréltesd ki egy nagyobbra, vagy ha nincs, akkor felajánlják, hogy levásárolhatod. Én is csináltam már ilyet...:)
2009. aug. 11. 01:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, vagyis mostmár tegnap vásárolt. Nincs közel az üzlet, nem éri meg utazgatni. Meg hát ez az egy db volt. A többi cucc nekem nem is tetszett ott. :(
2009. aug. 11. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!