Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lánytársaim! Hogyan legyek...

Lánytársaim! Hogyan legyek igényes?

Figyelt kérdés
Ti sokat készülődtök mire szépnek érzitek magatokat? Hogyna tisztálkodtok? Hogyan öltözködtök? Mindennap figyelteka jó megjelenésre? Én egyszerűen nem tudom maga meggyőzni arról,h szépen nézzek ki..szét vagyok esve:S:(
2012. okt. 26. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Én is voltam már szét esve, aztán sikerült felhozni magam. Egy kis fodrász meg kozmetikus rendbe tett, utána már adtam magamra, meg vigyáztam rá hogy "úgy" maradjak. Szóval úgy általában sportolok, enyhén sminkelem magam, szeretem a nőies ruhákat, de nincs kint belőlük az egész mellem, a hajam is próbálom rendbe tenni mindig, vigyázok a bőrömre krémekkel meg házi pakolásokkal stb. Ha nincs is sok időm kicicomázni a kinézetem, akkor is figyelek rá, hogy ízlésesen legyek felöltözve meg nézzek ki valahogy, hogy jól érezzem magam a bőrömben.
2012. okt. 26. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

;rdemes ezekbe belenézni :)

[link]

2012. okt. 26. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan nehéz ápoltnak lenni :) Sőt, mivel jó érzés, így nem is megerőltetés. Tisztálkodni mindennap kell, reggel-este hideg vizes arcmosás, fürdés. Ez az alap.

A jó megjelenés nem azt jelenti, hogy tip-top jössz a kifutóról. Hanem hogy nem hordasz koszos ruhát, gyűröttet, lyukasat, kinyúltat, megsárgultat, stb. Megfelelő méretet választasz, ne lógjon, de ne is vágjon be. Ez az alap, ami hiába alap, csomóan beleszorítják magukat kisebb gatyóba meg valami krumpliszsákba.

Én magam is figyelek a jó megjelenésre, igényesen válogatom össze a ruháimat. Nincs sok, inkább alapdarabjaim vannak és azokat dobom fel kiegészítőkkel. Ugyanis, bármennyire is közhely, de a szépség belülről árad ki. Ha nem érzed jól magad a bőrödben, abban amit viselsz, akkor az meglátszik kívül is. Akkor "elfelejtesz" szép lenni. Mert arra fiygelsz, hogy feszengsz, húzod le a felsőt/csúszik fel a gatya/lötyög a cipő, stb. Ezek kis dolgok, de sokat számítanak.

Békülj ki magaddal, addig nem megy :) Mindenkinek vannak mélypontjai, szépen túl kell lendülni rajtuk. Nézegess beauty blogokat, valami csajosat, ami feldobja a kedvedet ;)

2012. okt. 26. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazából én nő létemre nem viszem túlzásba. Ha tiszta vagyok, én akkor már jól érzem magam.

Lazán öltözködöm, nem sminkelek, nem járok kozmetikushoz, egy szakadt farmertól sem érzem magam igénytelennek, ha mellette amúgy tiszta vagyok, nekem ilyen a stílusom. Aztán persze van olyan nap, hogy egyszerűen nem vagyok formában, nem tetszik magamon semmi, de aztán másnap már elfelejtem.

2012. okt. 26. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Én fiú vagyok, de hátha segít neked, ha elmondom, én hogyan oldom meg, hogy igényes legyek. :D

Az alap, a makulátlan tisztaság és az illatosság (de nem úgy, hogy magamra locsolok 12 liter parfümöt, dezodort). Minden reggel fürdök, hajat mosok (jó korán kelek emiatt, de megéri). Minden nap másik ruha, max 2 napig hordom ugyanazt, de ritka. Szeretem a változatosságot, valamiért kényelmetlen ugyan abban a ruhában menni másnap is suliba. Ha már az öltözködésnél tartok; mindig figyelek a harmóniára, színben, szabásban, órában (óramániás vagyok), stb. Stílusosan, elegánsan öltözködök. A hajam is mindig tökéletes frizurára van vágva, reggel jól beállítom hajszárításkor. Arcomat kezelem, néha, ha szügséges, korrektort használok. Ügyelek hogy a körmeim mindig rendezett, szépek legyenek. Kézkenőcs, hogy puha legyen a kezem, ne legyen száraz. Ügyelek a normális testalkatra, mértékkel erősítek. Amit még fontosnak tartok az igényesség kapcsán, hogy normálisan, úriemberhez méltóan kommunikálok, illedelmes vagyok. Így lesz kerek az összhatás.

Egy lánynál a következők alapján mondom, hogy igényes (mondom, mint kívülálló):

-haja; nem zsíros, jó frizura, illatos

-arca; kedves, ápolt, smink nem túlzott, harmónikus, de prioritást élvez egy természetes szép arc (nagyon sok lány nem tud normálisan sminkelni)

-test alkata; hát nekem a karcsú az ideálom, de mindenestre plusz pont, ha sportol, törődik az alakjával

-ruha; nőies, stílusos, elegáns (előttem szuperul elmondták már, hogy a méretek is megfelelőek legyenek)

-normális IQ, EQ, beszéd

-ha a lelked rendben van, jól érzed magad, akkor az meglátszik az egész lényedben. A lélek és a test kapcsolatan van egymással, ha az egyik beteg, akkor a másik is az lesz. Ezért szügséges az egészséges lélek.

(nem vagyok homoszexuális, csak törekszek az igényességre)

2012. okt. 27. 00:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*hjupsz, a helyesírási hibákért excuese me, mobilról írtam.
2012. okt. 27. 01:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy amúgy totál rendben vagy, csak az önbizalmaddal van baj??
2012. okt. 27. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!