Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik az eredeti?...

Szerintetek melyik az eredeti? (képek lent)

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, hogy melyik az eredeti vagy melyik nem, mert ha egyik sem az akkor semmi féleképpen nem szeretném megvenni, de nekem gyanús, hogy mindkettő kamu, szóval a segítségeteket kérném, itt az egyik:

[link]

és a másikak:

[link]

Remélem nektek is feltűnt a különbség, hogy az első linken a tépőzáron van az all star felirat és a sarkán nincs, a másikon meg fordítva, viszont sokan mondják, hogy nem eredeti, ha a 'R' betű ott van, na most ez mindkét cipőnél jelen van.. de nekem sok converse cipőm van amiket üzletben vettem 100% eredetiek, de a régebbi darabjaimon egy kettőn is szerepel az 'R' a csillag alatt, pedig tényleg eredeti. Szerintetek?

2012. okt. 26. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az első nem eredeti..Mivel a sarkán nincs ott a felirat.A Legjobb Barátnőm is vett,neki ottvan a sarkán.Az övé is eredeti.Hát nem tudom..Nem akarok hazudni,de én biztos nem venném meg.
2012. okt. 26. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem eredeti!!!pl.:nézd a közepén a csillagot!!!hasonlícsd össze egy eredeti conversel!!KAMUUUU!:)
2012. okt. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!