11/15 bobcsike válasza:
Szia!
Küldenél nekem át képet az elsőről, mert nekem annak a képét nem nyitja meg és én is ma nézegettem mayo kabátot :-)
12/15 anonim válasza:
Én is a 2. kabátot néztem ki magamnak pár napja.. :) de nálunk 28.990 Ft... :( h h ott annyival olcsóbb?!
13/15 A kérdező kommentje:
Itt az első kabát 29980.- Nemtudom miért ilyen "olcsó" :)
2012. nov. 1. 13:44
14/15 anonim válasza:
igen, de a 2. írtam h 24990 Ft vagy mennyi nálatok.. :) az előző hozzászólásokban olvastam! nálunk ugyan ez a kabát 28990 Ft..nem olcsó így se, úgyse :D sajna :(
nekem annyi bajom van vele h toll..és anyukámnak volt toll kabátja, de első mosás után jöttek ki belőle a tollak..neked erről mi a véleményed? vagy vmi tapasztalat esetleg? :)
15/15 anonim válasza:
ja és nálunk az 1. kabát 33990 Ft :( de nekem a 2.-nak a fazonja jobban tetszik felvéve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!