Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol van olyan fehérneműbolt,...

Hol van olyan fehérneműbolt, ahol segítenek megtalálni a megfelelő méretet? Ti találkoztatok már ilyennel?

Figyelt kérdés

Régebben olvastam a neten valahol, hogy ha megfelelő méretű melltartót szeretnénk, akkor térjünk be egy x fehérneműboltba, ahol az eladók készségesen segítenek megtalálni, hogy most jó-e a 80D vagy 70A kell inkább. Ti voltatok már ilyen boltban? Vagy bármelyik fehérneműboltban segítenek lemérni, kiválasztani a megfelelőt?

Köszi a válaszokat.

2012. okt. 23. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát a jobb , drágább boltokban igen,de otthon is lelehet mérni.A szám a mell alatti "kerületed" Míg a betű a kosárméret.Nézz utána a neten, sok helyen írja hogy kell mérni.
2012. okt. 23. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyikben, én Triumph-ba szoktam menni, ott egészen biztosan segítenek, a próbafülkében még centiméter is van, hogy mérni tudjanak.
2012. okt. 23. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármelyik fehérnemű boltban segítenek. De megmérheted magad is, neten van táblázat hozzá.
2012. okt. 23. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt egy kalkulátor: [link] Csak be kell írni a mell alatti és a mellkörfogatodat és kiírja a méretedet. De ennek ellenére úgyis fel kell próbálni, mert márkánként és fazononként eltérő kellhet. Nem igazán értem mi ekkora probléma ezen. Beviszel olyanokat, amik kb a méreted (ránézésre) és amelyik jó azt megveszed.
2012. okt. 24. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!