Milyen az az uniszex szoknya? Ti is találkoztatok már szoknyákok ilyen fölírattal WestEndben?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 14:46
1/5 anonim válasza:
én a jeans clubban láttam az árcédula mellett az egyrészes ruhán, nevettem is egy jót. :))
2/5 anonim válasza:
Én ezen nem tudok nevetni, mert a kisfiúk újabban komolyan is veszik a dolgot...
3/5 anonim válasza:
Oly annyira komolyan veszik, hogy vannak szülők akik meg is veszik a fiúgyermeküknek.
Ez tényleg nem vicces!
4/5 anonim válasza:
talan a sotet egyenes vonalu szoknya unisexnek mondhato, de a szines-mintas semmi esetre sem
5/5 A kérdező kommentje:
Én a WestEndben a H and M-ben láttam, hát nagyon furi.azért is kérdeztem meg itt
2011. máj. 5. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!