Holnapután megyek nyelvvizsgázni. Szoknyát szeretnék felvenni, de mivel nem találtam cipőt a boltokban, ezért végül csizmával szeretném felvenni. vagy ez így nem jó?
Lapos, nem hosszú, nem bokacsizma, olyan kettő közötti, de nem feszül rá a lábamra. Szerintetek ez így jó lesz? Nem akarok k....snak tűnni, főleg, hogy ez még csak az írásbeli...
egyébként 18 éves vagyok.
"Nem akarok k....snak tűnni, főleg, hogy ez még csak az írásbeli... "-ez jó, miért a szóbelin már tűnhetsz annak? :)
Egyébként szerintem tök jó, a szoknya csizmával,én rendszeresen járok úgy a munkahelyemre is, mégsem kurv@s, és nem kell állandóan nadrágban járni! :)
áááh, tanárnőnk a lelkünkre kötötte, hogy szééééépen totál ünneplőben menjünk..
nem így értettem. csak úgy, hogy most írásbelin elkönyvelnek valami k...-nak, és nem akarom, hogy amiatt szóbelin majd szivassanak vagy valami.. : S.
köszönöm a válaszokat..! : ))
az gáz egyébként, ha nem feszül a csizma a lábamra? elég kis vékonyka vagyok..
egy kicsit gáz de nem nagyon ;)
jó nyelvvizsgát :)
inkább nem szoknya lett belőle. :DD
megkésve ugyan, de köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!