Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit vennétek fel télen egy...

N.Barbara kérdése:

Ti mit vennétek fel télen egy állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Nyáron nem jelentett problémát a dolog, mivel nem fagyott le a lábam szoknyában és egy csöppnyi magassarkúban, de mostanság 10 fok alatt nem szívesen vennék fel ilyesmit. Mi ilyenkor a megoldás? Hosszú fekete nadrág, de milyen cipővel? Csizma lehet? Ötletek várok! :)
2012. okt. 23. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha arról van szó én kosztümben mentem csak épp három 180 denes harisnya volt rajtam és egy térdig érő csizma, a blézer alatt pedig garbót viseltem.

Persze mindez attól is függ a munkahely mit követelhet, ahol van dresscode nyilván jobban oda kell tenned magad, ha nincs akkor menj simán egy szövetnadrágban és egy fekete csizmában alatta.

2012. okt. 23. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Három darab 180 denes harisnya?? Max 2 -ig jutottam el, és az sem 180 denes volt!
2012. okt. 24. 09:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Ma még bátorkodtam elmenni egy egyszerű kis magassarkúban, de a későbbiekben marad a csizmás/nadrágos verzió. :)
2012. okt. 24. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!