Szerintetek sem férfias a fehér zokni?
Figyelt kérdés
Sokan mondják,h. a teniszpályán kívül egy férfi ne viseljen fehér zoknit,és a divatszakik is inkább a sötétkék,fekete minta nélküli (diszkrét mintás) zoknikat javasolják a férfiak számára,öltözködési stílustól függetlenül.Mindegy,h.bokazokni vagy hagyományos.Valamint sokak szerint gyerekes benyomást kelt a fehér zokni látványa.Lányok,fiúk mit gondoltok erről?Kort is írjatok!2012. okt. 22. 23:49
21/27 anonim válasza:
Idegen emberek zoknijának a színén kacarászni valóban elég debil dolog attól függetlenül, hogy tetszik-e vagy sem. Ez komoly, hogy 20 év alatt idáig sikerül eljutni?
22/27 A kérdező kommentje:
00:05-ös válaszoló,sajnos azt kell,h.írjam...Magyarországon melegnek nézik az ilyen férfiakat..!!
Külföldön teljesen elfogadott és nem foglalkoznak ennyire a külsővel..!! (Tapasztalat)
2012. okt. 23. 00:32
23/27 anonim válasza:
Jajjjj akkor ez már nekem is fáj!:) Hát csak sajnos vannak ilyen emberek!:S de szerintem nem kell az ilyenekkel foglalkozni,ha akarnék én is tudnék rajtuk találni "ciki" dolgot és röhögcsélni rajtuk!De szerencsére nem mindenki ilyen! 3. válaszoló!
24/27 anonim válasza:
Csak érdekességként!Mást is érdekelnek a zoknis témák!:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
25/27 anonim válasza:
Mármint fehér nadrág gondolom, én is tudom.
Az öltönyösökre pedig poénból mondják, hogy díszb.zi, meg ilyeneket. :D
Világos öltönyökben a filmekben maffiózók szoktak lenni és Sean Connerynek is volt nemrég ilyen filmje, amiben így volt öltözve, de akik annak nézik, talán néznek jó filmeket.
00:05-ös vagyok
27/27 anonim válasza:
Szerintem szép, letisztult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!