Szerintetek sem férfias a fehér zokni?
1. Szerintem is jobban néz ki a sötét zokni, de egyáltalán nem ettől függ, mennyire tartok férfiasnak valakit.
2. A sötét zokni praktikusabb is, már csak azért is ha pl. le kell valahol venni, a fehér nagyon hamar koszos lesz és az nem túl szép látvány.
(21n)
Rövidnadrággal rövid szárú fehér, hosszú nadrággal jöhet a hosszú szárú fehér is akár, csak épp ne legyen koszos. Így rendben van szerintem.
27/N
A zokni színét a nadrág vagy a cipő színe határozza meg, a fehér, négy csíkos frottír zoknit pedig legszívesebben kilőném a holdra, annyira gáz. Ha már mindenképp fehér zokni, mert teszem azt teniszpálya, akkor legalább normálisan nézzen ki, ne a kínai kicióccó, silány minőségű borzalom. Ezt már csak a zokni-szandi kombó tudja űberelni.
34/N
00:05 19/F - Ez a példa igaz amit a focisták kapcsán hoztál fel,de már előre tudom mi lenne a válaszuk egyeseknek...!!
Fehér ruház tényleg elfogadott de kevés olyan férfi van aki hófehérkének öltözik..!!:Đ
3. válaszoló vagyok újra!:) Kérdező,amit azokról a lányokról írtál,akik vihorásztak,csak annyit róluk,hogy elég debilek lehettek! Nincs más elfoglaltságuk,mint más!nincsenek megelégedve önmagukkal ezért kritizálják őket!Mellesleg biztos voltak 15 évesek és velük nem kell ilyen téren foglalkozni!
Volt egy válaszoló,aki említette,hogy a 20 év körüliek nem tudják mi az a "makkos cipő és susogós nadrág" ez nem így van!Én 21 vagyok és tudom!Szóval nem kell mindenkit egy kalap alá venni!Már bocsi!
Én ehhez egy fehér, vagy a világosszürke öltönynadrágot képzelek el, ugyanilyen színű öltönnyel és tetszőleges, hozzáillő öltönycipővel, mondjuk ez sem gyakori itt Magyarországon és egyáltalán az öltöny sem nagyon divat(bár én imádom az öltönyöket, csak furán néznének, ha mindig abban járnák) .
00:05-ös 19/f vagyok.
3. válaszoló,az a legkiábrándítóbb,h.jóval 20 felettiek voltak mind2en..!!
és ha már itt tartunk én is tisztában vagyok a makkos cipő és a susogós gatya fogalmával..!!:Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!