Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pólóhoz illő sálat amit pl...

Pólóhoz illő sálat amit pl new yorkerben lehet kapni - azt hogy lehet felkötni, vagy hogy divatos?

Figyelt kérdés
gondolom nem ugy mint egy télit : D
2009. aug. 9. 00:09
 1/3 anonim ***** válasza:
hát úgy hajtod, hogy ilyen háromszög alakú legyen, aztán, hogy elöl legyen a háromszög csúcsa odarakod,(szval érted xD) hátulról még egyszer előrehúzod, tehát körbetekered, és elöl, a háromszög alatt összekötöd (ha összeér) vis én így szoktam. :D
2009. aug. 9. 01:04
 2/3 anonim ***** válasza:
divatosnak elegge az de xtem bena, tul soknak van, szoval en semmikepp nem hordanek olyat es ugy. de izlesek es pofonok. ha lany vagy, nyarara inkabb vekony selyem salakat lazan korbetekerve es a vegen hosszan logva hagyva hordj, ha fiu akkor leginkabb semmit. de a te stilusod, ha te igy szereted, akkor hord ahogy az elozo leirta.
2009. aug. 9. 10:11
 3/3 A kérdező kommentje:
még mostsem értem de minddegy am fiu vok xD
2009. aug. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!