Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet megvenni ezt a...

Hol lehet megvenni ezt a kabátot boltban? Nem találok sehol olyan címet, ami ki lenne írva ehhez.

Figyelt kérdés

[link]

Fel kellene próbálnom, mielőtt megveszem. Egyszerre rendelni szerintem hülyeség lenne internetről. Ezért kellene egy cím, ahol ezt meg lehet venni!

2012. okt. 22. 19:09
 1/4 anonim válasza:
Kinai ... Ázsia
2012. okt. 24. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:

érdeklődnék,hogy meg lett-e a cím,mert én is kinéztem egy kabátot innen,mennék megvenni,aztán sehol semmi.

és jah,próba nélkül alap,hogy nem veszem meg.

2013. márc. 4. 00:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez csak internetes rendelés, szóval náluk nem lehet menni üzletbe próbálgatni. Ezzel is megspórolják az üzlet bérlésének az árát szerintem.

Azóta vettem egy másik kabátot, pedig ez jó lett volna.

Legalább nem olyan piszok egyedi ez a darab, hogy ha keresed kicsit tovább, akkor ne találnál. Sok sikert.:)

2013. márc. 4. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

na jó:(

de most itt van két tök egyforma darab,csak az anyaguk más.

[link]

[link]

neten keresztül tuti meg nem mondanám,hogy most akkor melyik hogyan is állna és azért van közöttük némi ár difi.

de valóban.

találtam itt,csak drágább-

[link]

köszi!

2013. márc. 4. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!