Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz, ha egy számmal...

Nagyon gáz, ha egy számmal nagyobb nadrágot hordok?

Figyelt kérdés

Diétázom és fogytam már 6 kg-ot, 68-ról 62 kg-ra.

58 kg lenne a cél, de nem tudom, hogy a ruházkodást hogy oldjam meg. Nem állunk túl jól anyagilag, de a nadrágjaimban már elég hülyén érzem magam, csak az öv tartja rajtam őket. Azt hittem, hogy kihúzom a régi nadrágjaimban, mire lefogyok,d e rájöttem, hogy nem.

Turkálóban néztem már, de nem voltak olyanok, amik szalonképesek is lettek volna, meg jók is lettek volna rám.

Kínaiban meg már 4000 egy nadrág..

Egy darabig működött a dolog, hogy forró vízben mostam a farmerjaimat és vmennyire összébb mentek, de már ez sem elég.

Nincs valami ötletetek, hogy mit csinálhatnék?

2012. okt. 22. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Varrjál be belőlük.

Igazából nem is tudom mi mást lehetne tenni, de én sose vettem farmert 3000 ft fölött, pedig mind divatos, szép. Kínaiban vagy neten veszem őket, nagyon olcsó szerintem. Esetleg járj szoknyában, a harisnya olcsó.

2012. okt. 22. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Hordj cicanadrágot bőbb felsőkkel..:)
2012. okt. 22. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
ismerős a szitu, szerintem is varrj be belőle...:/
2012. okt. 22. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
annyira nem gáz,ha tudsz varni vegyél be belőle,vagy esetleg nézz utána hogy varró nő mennyiért csinálná,biztos olcsóbb mint egy nadrág.De Pimkie-ben általában vannak akciós nadrágok,én már nem egyszer 1500/2000ért vettem ott fekete és farmer nacit,tallybe-2000/3000ft körül is ki lehet fogni.
2012. okt. 22. 21:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Varrógépünk nincs sajnos, kézzel varrni meg hááát, nem hiszem, hogy túl jól sikerülne. :)

A cicanadrág jó ötlet lenne, de nem vagyok az a cicanadrágos stílusú lány. Lehet, hogy majd ezután, ha nem lesznek hatalmas combjaim... :)

A "gond" csak az, hogy kb. 1,5-2 hónap alatt lefogynék 58-ra, úgyhogy erre a 2 hónapra nem akartam venni 2 nadrágot összesen 6-8000 Ft-ért.

De most vaterán sikerült találnom egy egész jó farmert 500 Ft-ért, még postaköltség sincs, mert egy városban élünk az eladóval. :)

Remélem jó lesz, ezzel kihúzom egy hétig, utána hátha sikerül turkálóban még egyet vennem. :)

Köszi a válaszokat!

2012. okt. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!