Érettségire (szóbeli) nagyon gáz, ha nem fehér felsőben megyek?
Figyelt kérdés
Utálom a fehér felsőket, nem is állnak jól és nincsen is a szekrényben..
Nagyon ciki, ha fekete felsőben megyek?
A szettem, barna magassarkú csizma, fekete nadrág, fekete elegánsabb felsővel! (nem blúz).
Szerintetek?
#jgf
2012. okt. 19. 00:35
1/7 anonim válasza:
Nem gáz. Nincs előírva, hogy csak fehérben szabad menni...
2/7 anonim válasza:
Ez felnőttoktatás? Mert akkor nem vészes. Bár igazából valami blézeres-kosztümös cuccra számítanak. Ha nem felnőttoktatás, akkor úgy kell menni, ami az iskola előírása ünneplős ruhára.
3/7 anonim válasza:
ünneplős ruha nekünk is kötelező
lányoknak s fiúknak fehér blúz + fekete alj pl szoknya
5/7 anonim válasza:
Ez a legtöbb helyen az előírás szerinti fehér felsőt jelent. Érettségizőknél (mondjuk az nem az előrehozottnál van) a rendelt kosztüm, nem érettségizőknél pedig ha nincs egységes (pld. valahol matrózblúz), akkor a világos felsőrészt szokták kiadni. Azért ennyivel illik megtisztelni, nem hosszú az a szóbeli, nehogy emiatt indítsd negatívvummal! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, felnőttoktatás. Csak magyarból érettségizem, a többi meg van már.
Akkor maradjon a fehér..?:(
Azért is tettem fel a kérdést, mert se kellemetlenül nem akarom magam érezni,hogy csak én nem vagyok fehérben és azt sem akarom,hogy a tanároknál tényleg ezért induljak valamivel kevesebbel a szóbelin.
Várok még válaszokat! :)
2012. okt. 19. 10:13
7/7 anonim válasza:
szerintem vegyél fel fehér blúzt. egyszer kibirod..ugyis hideg van kabát alatt nem látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!