Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fehér harisnya mennyire ciki?

A fehér harisnya mennyire ciki?

Figyelt kérdés

2012. okt. 18. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem ciki jól áll na neked nagyon meg nézném a lábad benne
2012. okt. 19. 08:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyátalán nem ciki!Főleg ha tudsz is hozzá szépen illően öltözködni.Ha neked tetszik,akkor vedd fel nyugodtan mondjuk farmerszoknyával.Bocs,de pamutra gondoltál,vagy nejlonra?Csak mert már hűvösebb idők jönnek,és én az előbbit venném fel.Tehát vedd csak fel nyugodtan,ha teszik,és ne törődj a negatív véleményekkel,mert csak még bizonytalanná tesz.
2012. okt. 20. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki tavaly március 15-én dolgoztam és az ünnep alkalmából fehér hátulvarrott csipke harisnyanadrágot vettem fel egy fekete bőr miniszoknyával és fekete térdigérő bőrcsizmával : javascript: kep(" [link] ( pedig fiu vagyok csak imádok szoknyát és harisnyát hordani )
2013. jún. 9. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:

:-) lehet, hogy a kérdésben tisztázni kellett volna, hogy lány vagy fiú részére. Lánynak nem ciki, én szívesen viselek fehéret, pamutot csak télen, egyébként mikroszálast. A fehér nagyon sok színnel nagyon jól kombinálható.

Ha fiú vagy: háááááát ... Az más tészta. Ha balett táncos vagy, akkor OK!

2013. jún. 10. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!