Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Székesfehérváson a plázában...

Székesfehérváson a plázában milyen ruhaüzletek vannak?

Figyelt kérdés

És érdekelne, hogy ezek közül melyik a legolcsóbb... és megmondhatnátok azt is, ha tudjátok, hogy kb. egy farmergatya, vagy egy felső milyen átlag árban van.

Az ország másik végén lakom, jövőhéten megyünk a Balcsihoz és teszünk egy kitérőt a plázába, ha megéri. Viszont feleslegesen nem szívesen cibálom a barátomat, mert nyűgös szokott lenni. :S Szóval csak azért kérdezem, előre is köszi a válaszokat.

2009. aug. 7. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van egy virtuális alaprajz is ahol megtudod nézni pontosan hogy milyen üzletek vannak:) Szerintem megéri benézni,vannak középárkategóriás ruha üzletek :jeans klub,c&a... jah és igen a shívába okvetlenül ugorj be ott egész olcsón kapsz meg felsőket nacikat meg végülis szinte minden rucit:)

2009. aug. 7. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :)
2009. aug. 7. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:

hát ha kínait szeretnél akkor a shivába menj be. ott kb 500 ft egy felső... 1 mosással szétmennek(tapasztalat)

a jeans klubban elég jó felsők vannak. már 500 ft-tól (Y)

a farmerjaikról nem tudok mit mondani de biztos nem olyan rosszak.

a c und a és a tally weijlt szeretem nagyon mondjuk a farmerok nem olcsók de lehet találni leárazottakat mindíg. kb 4000-5000 ért.

felsőkből mindíg nagy a választék. már 700 ft-tól ha szerencséd van 290ért vagy 490ért.

a kenveloban pedig 1000-2000ért is már nagyon jó felsők vannak.

de ha már fehérváron jártok akkor benézhetnétek a park centerbe is. ott a takkot ajánlom és a vögelét.

a takkoban átlagosan az alsók(szoknya,sort,hosszúgatya, farmer)

2500 ft, felsőkből 999 ft-tól vannak.

a vögele is hasonló.

lehet hogy olcsó, de nem rosszak, sokáig bírják és még jól is néznek ki.

ott van még a kik ami nagyon olcsó, de az éra tökrözi a minőségét is.

amúgy c und a itt is van, és 21.én nyit a New Yorker

remélem tudtam segíteni

szia

13/l

2009. aug. 7. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
gondolom olyanok mint minden más plázában, ahogy minden pékségben helytől függetlenül kenyér vanXD
2009. nov. 12. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!