Siófokon vannak ruhaüzletek? Esetleg pláza ahol ruhákat lehet venni?
Nem, Siófok az ország egyetlen települése, ahol nem árulhatnak ruházati termékeket egy önkormányzati rendelet értelmében.
Ez alól csak a fürdőruhák jelentenek kivételt, valamint az "egyéb, máshova nem sorolt ruházati kiegészítők", de szerintem ezzel a rendeletalkotók sem tudták, hogy mire gondoltak...
micsoda?:O
most ezt gúnyolódásnak írtad vagy tényleg így van?
Na én siófoki vagyok. Nem tudom, te hol laksz.
Pláza még nincs, viszont ruhaüzlet van elég sok. Van a Park Center a Tescotól nem messze (busszal megközelíthető), ott van a New Yorker, Tacco, C&A és Vögele. Bent a városban is vannak ruha üzletek, 3 kínai bolt is, valamint a Reno cipőbolt is.
Ha vmire kíváncsi vagy, írj bátran.
Azt, hogy nem tudom, te hol laksz, nem gúnyból írtam. Csak, hogy tudjam, mennyire vagy képben Siófokkal (mi merre). Ha kell tájékozódásban segítség, írj nyugodtan.
Amúgy a pláza áll. a nyárra lesz kész.
A 15:07-es vagyok.
Gúnyolódok, vagy komolyan írtam?
Szerinted?
Igen a plázában vannak jó boltok erdemes bemenni oda, mondjuk elég drága üzletek.
Illetve idén nyilt Hernyósor parkolójában egy szép hasznaltruha butik .
Semmelweis u.12 . Korházzal szemben .
Mini Gardrób néven fut . Jó cuccok , táskák vannak.
Remélem segítettem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!