Ti vennétek ilyet, ha lenne rá lehetőségetek?
Függetlenül az etikai részletektől.
ezeket (és ezen kívül az összes hasonló elven működőt)
Gond nélkül leszedi.
Szóval nem érdekel, hogy most rohadjak meg, hogy ilyen egyáltalán eszembejutott. Úgy néz ki egy boltos ismerősömön keresztül rendkívül olcsón hozzájutok.
Szóval ti vennétek, használnátok, vagy képtelenek lennétek elszámolni a lelkiismeretetekkel.
Nyilván nem kis boltokban használnám ami egyértelműen magánvállalkozás és az eladótól vonják le a hiányt, hanem nagyobb üzleteknél, ahol már eleve be van kalkulálva a veszteség, náluk sem rendszeresen csak kéne pár új cucc. Ennyi belefér, NEM???

Azért egy ruhalopást ne hasonlítsunk már ahhoz, hogy vki az életben maradásért lop.
Persze, ha nem lenne pénzem kajára, lehet, hogy lopnék.
De ruhából tudsz venni olcsóbbat is. Nekem is sok olyan termék van, ami baromira tetszik, de nem engedhetem meg magamnak. De eszembe nem jutna ellopni...
Menjél a kínaiba vagy a turiba..

Nekem is az jutott eszembe, amit már valaki írt,hogy te itt a túléléssel takarózol. Ezt akkor tudnám talán elfogadni,ha kenyeret meg krumplit akarnál lopni. De ha jól tudom azokon még nincs ilyen csipogó.
Én azt kívánom, hogy ne a rendőrök kapjanak el,hanem egy- két még lelkes vagyonőr,akikkel ha még egy kicsit szájalsz is,véletlenül le löknek a lépcsőn,aztán meg leszel lepődve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!