Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a cipőről/...

Mit gondoltok erről a cipőről/csizmáról?

Figyelt kérdés

Valamiért nagyon megfogott, nagyon tetszik a színe is. Csak nem tudom, ti furcsálnátok ha valaki lila csizmát hordana? :D 16 éves vagyok, és inkább sportosabban, lazán szoktam öltözködni. Ahhoz ez mennyire illene?

[link]

2012. okt. 13. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
húú..nagyon jól néz ki :D tök mindegy hogy milyen színe van :D csak ne húzz hozzá idióta színű nadrágot :) (rózsaszín , sárga , piros meg az ilyenek) :D
2012. okt. 13. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól néz ki nagyon. :D
2012. okt. 13. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is tetszik,de ez sajnos velúr anyag ami legkényesebb. Tehát beázik,nehéz tisztítani,fázni fog benne a lábad. Inkább őszi/tavaszi cipőnek tudom elképzelni.
2012. okt. 13. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
a minőségi velúr nem ázik be,ha mégis lehet hozzá olyan ápolót venni ami vízállóvá teszi.A csizma pedig nagyon jó,és a laza öltözködéshez nagyon is illik:) 19/L
2012. okt. 13. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!