Fiú vagyok, de szeretném kipróbálni a nylonharisnyát. Nekem adni fognak az eladók a szaküzletben?
Inkább nylonharisnyát vegyél fel, mert szerintem a jégeralsó borzalmas ronda! Ráadásul a jégeralsó nem is melegít annyira, bebújik alatta a hideg.
Egyébként is: Ki a fene látja, mi van a nadrág alatt??? Ne foglalkozz vele, vegyél fel olyan ruhát, amilyen tetszik neked, akár férfi, akár női!
Jo egy kicsit fura, de amugy szerintem nem neznenek hulyenek, mert gondoljak h a baratnodnek veszed.
A baratom nagyon szereti rajtam a harisnyakat, es volt ugy h megajandekozott vele, vagy az edesanyjanak kellett vegyen. Ne neztek ezert hulyenek.,.
Na de a tampont ne probald ki:)) azert mar biztos h megneznenek, es ha nonek veszel azt az mar ciki
Férfi harisnya - amit a szuperhősöktől örökölünk
A The Independent internetes oldalán akadtam egy riportra, ami az Egyesült Királyság férfi harisnyaiparának virágzásáról szól. Ezek után körbenéztem más honlapokon is, és kiderült hogy elég erős tendencia indult útnak a férfi divatban. A LEGWEAR4MAN az egyik leghíresebb és legkeresettebb kizárólag férfi harisnyákat forgalmazó online cég. A internetes áruházban 7-től 30 fontig,válogathatunk különböző méretű és színű darabokból. Az Independent riportjából az is kiderül, hogy a harisnyák nem ugyanolyanok, mint amilyeneket a nőknek gyártanak. Egyes darabokon ugyanis praktikus nyílás is taláható elől, hogy a mosdóban ne kelljen a férfiaknak megszabadulniuk a divatos kiegészítőjüktől.
A riportban nyilatkozik LEGWEAR4MAN igazgatója is:
"Nem tudom, hogy az utóbbi hónapokban mi történt, de az eladási adatok a csillagos égig szöktek. Az elmúlt évben körülbelül 300 pár férfi harisnyát adtunk el egy hónapban a királyság területén belül. Azonban az utóbbi hónapokban ez a szám megemelkedett 1000-re. A vásárlóink már nem csak sportolók, hanem üzletemberek is. És nem csak nadrág alá hordják, hanem sorthoz és bermudához is szívesen.
Németországban ez a tendencia már évek óta megvan. A német férfiak 50 %-a hord harisnyát. Amikor az Egyesült Királyságban megalapítottuk a cégünket, nem reméltük, hogy ilyen hamar sikere lesz.
Sok vásárlónk azt nyilatkozza, hogy a mai szuperhős világban a nők számára egy férfi harisnya igenis szexi. Az angol felső tízezerben pedig már alapkelléké vált."
Tehát csak nyugodtan probáld meg nem fogják levenni a fejed.Én is sokszor le teszteltem az eladókat meglepő sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!