Jó ötlet-e ilyen kabátot viselni egy 25 éves férfinek?
Nos erről lenne szó:
Természetesen nem ilyen színekben, hanem ami fehér az feketében, ami kék azt pedig (sötét)olajzöldben vagy nagyon sötét kékben képzeltem el.
Nem a játék miatt kellene, nem vagyok gamer és nem Ezio-ra akarok hasonlítani. Szimplán tetszik a kabát:) Vékony, átlagos ruhákat hordó srác vagyok. Az tehát a kérdés, hogy 10ből hányan néznének hülyének, ha ilyenben járkálnék a hétköznapokban?:)
Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint annyira nem vészes:)
Már csak egy varrónőt kell találnom, aki ezen képek alapján elkészíti nekem, mert 320 USD-t azért eléggé sajnálnék rá:D Mennyi lehet ennek a munkadíja egy vidéki nagyvárosban? Valakinek van ötlete?
Ne hallgass senkire csak magadra! A rossz indulatú emberek, bármibe beletudnak kötni. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, így csak magadnak felelj meg.
Viseld bátran, szerintem nagyon vagány, egyedi, stílusos.
Az én férjemet sem nézik többnek 27-nél, pedig már közel van a 40-hez. Miért? Mert megmaradt fiatalnak. Te is maradj fiatal.
knéztem én is,de nem ér nekem 30-70 ezret.tök korrekt megnéznélek :D
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!