Lányok! Mit vesztek fel holnap?
Őszi bokacsizma, sötétkék csőnadrág, világoskék póló, sötétkék kardigán(vékony, de ezt csak akkor veszem fel, amikor már beértem a suliba), fekete kötött pulcsi(ezt veszem fel, hogy ne fagyjak meg, de egész napra túl meleg viselet). teknősbékás fülbevaló, nyaklánc
MIvel nem lesz tesim, lehet, hogy felveszek egy harisnyát a nadrág alá
Még nem döntöttem el, amióta beállt ez a hideg, nem is nagyon érdekel, mit viselek, csak jó meleg és kényelmes legyen!
Valami vastag pulcsit fogok szerintem felvenni, alá egy hosszúujjú felsőt, ami az egész derekamat takarja (erre nagyon kényes vagyok, utálom, ha kint van), és persze Z átmeneti kabátomat, talán egy színes sálat is felveszek, ha nagyon hideg lesz... Meg kordnadrágot és sportcipőt.
Tudom, elég bénán hangzik, de nem nagyon érdekel. Én így érzem jól magam, inkább nem leszek divatos, de a kényelemről nem mondok le. És nem akarok megfázni sem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!