Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vesztek márkás ruhákat...

Hol vesztek márkás ruhákat elérhető áron? Gucci, dolce gabbana, replay, prada, versage?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 10:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
55%
a legjobb hamisitványokat olaszországban lehet kapni elérhető áron...pl dolce gabbana táska ami pont olyan mint az eredeti egyetlen különbség hogy a cipzárján nincs rajta az embléma 10-20 ezer mérettől függően
2009. aug. 9. 20:18
 12/14 anonim válasza:
100%
hát a nike-ban nem értek egyet mert szerintem piszok módon fellehet ismerni a kamu cuccokat....
2009. aug. 13. 09:06
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
FIgyelj...ez olyan dolog, hogy vagy van rá pénzed, vagy nincs :) Én megengedhetem magamnak...de nincs velük tele a szekrényem...és én mondom, nem kellenek a boldogsághoz :) Nem érzem én a különbséget amikor az Armani kabátom van rajtam, meg amikor a sima Zara-s :)
2009. dec. 26. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolso: teljesen egyeteretek veled. Meg egy evvel ezelott megkaptam eletem elso Converse cipellojet(Amerikabol-ilyen nincsen nalunk MO-n), es teljesen el voltam ajulva mind magamtol, mind a cipotol. Ket napig. Aztan rajottem, hogy nem vagyok en ettol tobb. Bar ha megtehetnem, biztos designer cuccokban jarnek. De igy maradok a kozepkategorias uzleteknel(Csak ne Bershka legyen, borsodzik mar tole a hatam).

Kerdezo: Ezek nincsenek elerheto arakon. Bar, a Saks Fifth Avenue webshopjaban, a Bergdorf Goodman webshopjaban es a YOOX. com-on talalsz eredeti darabokat, elerheto arakon. Csak egy kis szerencse kell hozza. En is most akarok egy Moschino gatyat venni, csak meg nem tudom, hogy kell rendelni xD

2011. febr. 13. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!