Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel első randira?...

Mit vegyek fel első randira? Ötleteket kérnék.

Figyelt kérdés

Szóval..az a helyzet, hogy szombaton fogunk találkozni, de még fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel. A stílusom lányos, de általában tornacipőben, csőfarmerban és valami egyszerűbb, de nőies felsőben szoktam járkálni. Na most. A srác 20 éves, szeretném lenyűgözni anélkül, hogy azt gondolná, neki öltöztem ki. Semmiképpen sem akarok feltűnő lenni..csak szeretném, ha le tudnám venni a lábáról. A balerina cipő nem igazán az én esetem..illetve..olyan semmitérőnek tartom. Cipő téren valami platform magassarkúra gondoltam, bár nem tudom, hogy érdemes-e bevállalni.Az alkatom átlagos, 168 cm vagyok, 60 kg (ha vékonyabb lennék, bevállalnék egy miniruhát magassarkúval). Szexi akarok lenni,kicsit extravagáns, de nem túl feltűnő. Sok ruhám van, bár kifejezetten erre az alkalomra vennék pár cuccot, ha már lenne elképzelésem arról, hogy mégis mit szeretnék felvenni. Sétára készülünk, esetleg beülünk valahova. Bármilyen összeállításra kíváncsi vagyok:)

16/L

2009. aug. 5. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem próbáld önmagadat adni,mert ha amúgy nem hordassz magassarkút,akkor nem az első randi az a helyzet,hogy kipróbáld,mert magabiztosabb lehetsz egy tornacipőben,mivel nem a te stílusod sem a magassarkú.Szerintem feszülős farmer, feszülős felső,kicsit dekoltált és szexi leszel ugyanúgy. 16L
2009. aug. 5. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerintem az a legjobb ha önmagadat adod,mint öltözködésben mind belsőleg.Tehát szerintem nyugodtan vegyél fel egy csinos csőnacit egy szexi toppal,például pánt nélküli toppal:) Magassarkút szoktál hordani,vagy azt sem?Ha magassarkú mellett döntesz akkor szerintem valami kisebb sarkút(nem kell rögtön 10cm sarokkal megjelenni a srác előtt).A kiegészítőkre is figyelj,passzoljanak a ruhádhoz:)
2009. aug. 5. 16:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze, szoktam hordani magassarkút, tehát ezzel nincs gond:)
2009. aug. 5. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor amit mondtam előbb,egy csini csőnaci+pántnélküli topp+magassarkú megfelelő kiegészítőkkel nagyon csini,szexi ugyanakkor a stílusodhoz illik:)

második voltam.

2009. aug. 5. 17:15
 5/9 anonim válasza:
43%
Én farmer vagy fekete fényes anyagból készült rövidnadrágot vennék fel egy színes spagettipántos toppal, fekete vagy fehér mellénnyel, magassarkúval és a felsőhöz passzoló karkötővel és táskával :)
2009. aug. 5. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Magassarkút, de ne rakd ki a cickóidat, mert egész este azoknak fog beszélni.
2009. aug. 5. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Hát...séta...a beülünk valahova az kávézó? cukrászda? mozi? Esetleg matiné színház? (az nem jelent egyet a kölyökszínházzal)

És azt mondom hogy lábfej nélküli harisnyát semmiképp az takarítónős...a balerina cipő akkor jó ha a fió alacsony...vagy veled egymagas...nehogy magasabb légy nála az lelombozza a férfiakat....

ha szereted a szoknyákat akkor az nőies...a mellmérettől és bátorságtól függ, hogy a kivágás milyen mélsz legyen....

Amúgy az Orsay ruhák különlegesek és extravagánsak...de sajnos drágák és hozzátenném hogy a magyar orsay üzletek nem túl jók...ellenben a külföldi felhozatal kiváló, a külföldi orsay külföldi használt ruhaboltban van...tudom sokan lenézik, de nekem onnan egy rkaás 100%-ig új ruhám van egytől egyik Next Orsay és egyéb nagy márkák....csak körül kell nézni...

2009. aug. 7. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem az 1. randira úgy,hogy ici-pici farmernadrág,magassarkú,és szolidabb felső,ahhoz illő nyaklánccal és táskával. Mert ez vagyok én,aki pl a lábait hangsúlyozza,mert szerintem azok szépek rajtam,míg én nem rakhatom ki a mellem,mert nincs nagy. Nem bántam meg,és a partnerem is mondta,örül,hogy így jelentem meg, alig tudott szóhoz jutni. Tényleg azt vallom,hogy ne azért ne vedd fel a tornacipőt,mert gáz,vagy mit szól hozzá.Ha ő van neked rendelve,ez is bejön majd neki. A randimból kapcsolat lett,kiderült a srác nem szereti a nagymellű lányokat,pont én bejöttem neki. És elgondolkodtató a mondata,hogy a randin magunkat adjuk,mert egy férfi sem örül,ha a nő lejjebb adja,mint ahogy megismerte. Lehet csalódás lenne neki is a magassarkú után tornacipő.
2009. aug. 7. 17:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze, de én teljesen változatosan öltözködöm. És a mini dolgokkal nem állok valami túl jól, a lábaimat nem szeretem mutogatni:S
2009. aug. 7. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!